Novo vodstvo SGZ - MLC

Novo vodstvo SGZ

S 1. junijem je prevzela vodenje Slovenske gospodarske zveze, našega poslovnega partnerja na podlagi Sporazuma o partnerstvu za znanje, dosedanja vodja projektov Vesna Hodnik Nikolič, MBA. Ima dolgoletne in mednarodne izkušnje na področju marketinga in prodaje, prav tako pa je uspešno sodelovala tudi pri številnih projektih SGZ-ja. Po novem bodo prioritete usmerjene zlasti v čezmejne projekte EU, delo z mladimi in novih storitvah za člane te organizacije. Iskrene čestitke ga. Vesni Hodnik Nikolič, MBA tudi v imenu MLC Ljubljana in prepričani smo, da bo sodelovanje z SGZ še naprej trdno, ustvarjalno in predvsem usmerjeno v sodobna znanja, ki jih prav vsi potrebujemo za učinkovitejše opravljanje del in nalog v prihodnje!

Vir fotografije: https://www.sgz.at/news/detail/sl/nove-prioritete-za-sgz


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis