Ob 10 – obletnici delovanja MLC Ljubljana, Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2024 še slovesnejša - MLC

Ob 10 – obletnici delovanja MLC Ljubljana, Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2024 še slovesnejša

Dne 10. junija 2024 smo v prijetnem poletnem ambientu Hribarjeve dvorane na Ljubljanskem gradu podelili diplomske in magistrske listine novi, najštevilčnejši generaciji diplomantov in magistrantov MLC Ljubljana. Tokrat smo na našem največjem dogodku pozornost namenili tudi 10 – obletnici delovanja MLC Ljubljana.

Po uvodnem pozdravu in  nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, v katerem je iskreno čestital vsem letošnjim prejemnikom in poudaril vlogo in pomen vseh deležnikov akademske skupnosti, smo prisluhnili tudi njegovemu pogledu na 10 let delovanja MLC Ljubljana in zahvali nekaterim najpomembnejšim akterjem. Izpostavil je tudi sodelovanje s poslovno – partnerskim okoljem in predstavnikom podjetij, ki z nami sodelujejo že od samega začetka, podelil posebno priznanje.

Kot častna gostja letošnjega dogodka, se nam je letos pridružila direktorica SAP za Adriatc regijo, ga. Anita Lacmanović, ki je navdušujoče poudarila pomen in prednosti znanja in veščin programskega orodja SAP, ki so trenutno med zelo iskanimi na trgu dela.

2024 6 10 Mlc Podelitev 2024 (42 Of 202)

Sledila sta še predstavnica katedre na MLC Ljubljana, kolegica doc. dr. Danijela Brečko in predsednik ŠS MLC Ljubljana, ki je med drugim letos tudi sam diplomiral.

Ob bogatem glasbenem programu je sledila podelitev diplomskih in magistrskih listin in prav vsi skupaj smo se veselili uspehov vsakega posameznika in celotne generacije MLC Ljubljana 2024.

Po končanem uradnem delu, je sledilo skupinsko fotografiranje in fotografiranje z mentorji in domačimi, nato pa smo nazdravili in se pogostili ob slavnostni pogostitvi.

2024 6 10 Mlc Podelitev 2024 (141 Of 202)

 

 

 

 

 

 

 

Vsem obiskovalcem našega največjega slavnostnega dogodka se zahvaljujemo za obisk, sodelovanje in prijetno druženje, prejemnikom diplomskih in magistrskih listin pa še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo srečno in uspešno na njihovi nadaljnji poti, tako poslovno kot tudi zasebno. Hvala za vaše zaupanje, na MLC Ljubljana pa si bomo tudi v bodoče prizadevali za obogatitev študijskih vsebin za naslednje generacije študentov!

Bodite ponosni na svoje uspehe in verjemite vase kot na MLC Ljubljana verjamemo v vas!


2024 6 10 Mlc Podelitev 2024 (137 Of 202)

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis