Obisk Jesenskega sejma v Celovcu - MLC

Obisk Jesenskega sejma v Celovcu

Na MLC Ljubljana se zavedamo, da je bistvo uspešnega podjetništva v mreženju, zato smo se odločili, da za vse naše študente in kandidate za vpis povabimo, da se skupaj z nami udeležite Jesenskega sejma v Celovcu.

Jesenski sejem bo potekal od 13. – 17.9.2017, razstavljavci pa bodo s področij gradnje in energije, bivanja, Alpe Adria, kulinarike, mode ter domačih živali.

Dogodek bo priložnost za pridobitev koristnih informacij o študiju na naši fakulteti tudi s strani študentov, hkrati pa priložnost za medsebojno povezovanje in ustvarjanje (poslovnih) kontaktov.

Vsi zainteresirani lepo vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 14. septembra. Odhod avtobusa bo izpred fakultete na Tržaški 207 v Ljubljani.

Udeležba na dogodku je brezplačna! Prijava je možna do 12. septembra oz. do zasedbe mest.

Svojo udeležbo prijavite s klikom na spodnji obrazec.


Sejem Celovec 2017

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis