Obiskali smo Karierni sejem MojeDelo.com - MLC

Obiskali smo Karierni sejem MojeDelo.com

Strokovna služba, zadolžena za Karierni center na MLC Ljubljana,  je 7. novembra 2019 obiskala tradicionalni Karierni sejem MojeDelo.com, ki je potekal med 10. in 19. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani. Tam smo srečali tudi nekaj naših študentov, ki jim je obisk sejma pomenil novo in zanimivo izkušnjo za njihovo nadaljnjo karierno pot in nenazadnje dogodek, ki ga je vredno obiskati in se predstaviti uglednim delodajalcem.

Sejem je namreč namenjen vsem, ki aktivno iščejo zaposlitev kot tudi tistim, ki jih zanima kariera in osebni razvoj. Pripravili so bogat spremljajoči program in zanimiva predavanja, na katera so bili vabljeni tudi študentje MLC Ljubljana. Uspešna slovenska in tuja podjetja v vlogi delodajalcev so bila na voljo za vse, ki želijo priložnost za zaposlitev poiskati osebno, brez pisanja dolgočasnih prošenj in se naučiti kaj novega, da bodo znali izstopiti iz množice in postati zanimivi na trgu dela.

Interes sodelujočih delodajalcev pa je, da razrešijo svoje težave po pomanjkanju kakovostnih kadrov, da ne bi trpeli niti bodoči delovni projekti niti posli. Na sejmu si želijo srečati čim več primernih kandidatov in potencialnih bodočih sodelavcev, zato pripravijo posebne CV-vprašalnike, predstavitvene brošure, organizirajo razne dogodke in nagradne igre ter atraktivne stojnice z veliko spremljevalnega osebja. Vse, kar morajo pri tem narediti obiskovalci je, da se za obisk na sejmu predhodno primerno pripravijo, se pozanimajo, katera podjetja iščejo kadre iz njim sorodnega poklicnega profila ter se na sejmu tudi predstavijo.
Cilj soočenja kandidatov in delodajalcev na sejmu je v tem, da obe strani pridobita kar največ koristi v najkrajšem možnem času.

Med letošnjimi uglednimi delodajalci so se predstavila podjetja kot na primer Krka, Petrol, Mercator, Lidl Slovenija, Plastika Skaza, Hella Saturnus Slovenija, Revoz, Akrapovič, Trimo in številni drugi.

Več informacij in seznam tokratnih razstavljavcev na sejmu si lahko ogledate TUKAJ.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis