Objavljen je RAZPIS VOLITEV poslancev Študentskega zbora Študentske organizacije MLC Ljubljana - MLC

Objavljen je RAZPIS VOLITEV poslancev Študentskega zbora Študentske organizacije MLC Ljubljana

Nadzorna komisjia ŠOS (NK ŠOS) je objavila RAZPIS VOLITEV poslancev Študentskega zbora Študentske organizacije MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana (ŠOMLC).

 

Volitve se bodo izvedle 11.10.2023 v prostorih MLC Ljubljana!

 

Volilni upravičenci so vsi študentje MLC Ljubljana, ki imajo v študijskem letu 2023/2024, status študenta v skladu z zakonodajo v Republiki Sloveniji in lahko to dokažejo z veljavnim potrdilom o vpisu. Na volitvah se bo volilo 7 mandatov.

Študentje MLC Ljubljana vljudno vabljeni, da oddate kandidature za volitve v organe ŠO MLC Ljubljana. Kandidature pošljite ali oddajte v Referatu do 22.9.2023.

Obrazec za kandidaturo je objavljen v prilogi razpisa, ki je dostopen na povezavi.

 

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Person Placing Its Vote Box

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis