Organizacija dela v primeru začasne prekinitve izvajanja študijske dejavnosti na MLC Ljubljana - MLC

Organizacija dela v primeru začasne prekinitve izvajanja študijske dejavnosti na MLC Ljubljana

NUJNO OBVESTILO!

 

Na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 z dne 12. 3. 2020 se zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa SARS-CoV-19 začasno preneha izvajati študijska dejavnost na MLC Ljubljana v vseh za to namenjenih prostorih. Sklep Vlade RS prepoveduje zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih v času od 16. do vključno 29. marca 2020.

V navedenem času na MLC Ljubljana ne bodo potekala niti predavanja po urniku, niti konzultacije s predavatelji, prav tako pa so odpovedani vsi izpiti in ostalo.

O nadaljnjem poteku boste pravočasno obveščeni na vaše e-naslove.

Za vaša vprašanja smo z  veseljem na voljo na info@mlcljubljana.com ali preko tel. št. 040 931 231 (študentski referat) in 051 664 405 (kandidati za vpis na MLC Ljubljana), osebno vam v navedenem času ne bomo na voljo.

Vse dobro in lep pozdrav iz MLC Ljubljana!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis