Osvežena spletna stran MLC Ljubljana - MLC

Osvežena spletna stran MLC Ljubljana

Oktober je čas za novo študijsko leto, zato smo se odločili, da je tudi primeren čas, da osvežimo našo spletno stran in izboljšamo uporabniško izkušnjo brskanja po naših vsebinah.

Še posebej vam želimo približati:

Poleg grafične podobe v obliki nove pisave, dizajna, ozadja in interaktivnih klikov smo vključili tudi fotografije naših študentov, ki so se prijazno odzvali povabilu ter sodelovali v fotošutingu, ki je potekal v prostorih fakultete.

Posodobitev je tehnično izvedlo podjetje Kreativna tovarna d.o.o., ki skrbi, da je MLC Ljubljana spletno ves čas v koraku s časom in sledi sodobnim trendom spletnega predstavljanja.

Vsem sodelujočim v projektu prenove www.mlcljubljana.com se iskreno zahvaljujemo, vam pa želimo hitro dostopanje do informacij in prijetno uporabo spletne strani!

Dscf1992

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis