MLC Ljubljana z novim partnerjem iz Kamnika - MLC

MLC Ljubljana z novim partnerjem iz Kamnika

Dne 27.6.2018 smo podpisali Sporazum o partnerstvu za znanje s podjetjem LIVARNA TITAN D.O.O.. Podpisnika sporazuma sta bila naš dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak in direktor mag. Drago Brence.

Livarna TITAN, d.o.o. nadaljuje dolgoletno tradicijo livarstva v Kamniku. Osnovna dejavnost družbe je ulivanje in obdelava ulitkov. Njihovo kakovost potrjujejo kupci iz Srednje in Zahodne Evrope, kjer prodajo preko 90 % proizvodnje. Z razširitvijo nabora fitingov, tako po obliki, kot dimenziji, tržne deleže na novih trgih povečujejo, na tradicionalnih pa utrjujejo. S tržno usmerjeno zasnovo prodaje izdelke v največji možni meri prilagodijo zahtevam kupca in s pristno vezjo z odjemalci gradijo obojestransko zadovoljstvo.

Partnerstvo se bo izvajalo kot profesionalni razvoj študentov in praktično usposabljanje v obliki študentske prakse, interna izobraževanja za zaposlene v Livarni Titan d.o.o., ki jih izvaja MLC Ljubljana in kot medsebojna promocija partnerjev v domačem in mednarodnem okolju.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis