Piknik MLC Ljubljana 2022 - MLC

Piknik MLC Ljubljana 2022

V petek, 17. junija 2022 smo se v obdobju vrhuncev junijskega izpitnega obdobja in pred poletnimi dopusti družili in se veselili v sproščenem vzdušju na znani lokaciji našega tradicionalnega piknika MLC Ljubljana, to je v Zajčji dobravi v Ljubljani.

V uvodnem začetnem delu smo prisluhnili Erasmus + študentkam Georgii in Heleni na izmenjavi iz Portugalske in Italije, ki sta gostovali v zadnjih nekaj mesecih na naši fakulteti ter predstavitvam njihovih držav in izobraževalnih institucij iz katerih prihajajo, poslušali pa smo tudi zgodbo našega študenta Klemna Kostrevca, ki se je pred kratkim vrnil iz sončne Italije in kateri toplo priporoča izmenjavo tudi drugim. Sledilo je skupinsko fotografiranje, pomerili pa smo se tudi (tako kot vsako leto) v metanju podkve za veliko nagrado »Zlato podkev MLC Ljubljana«. Ob hrani in pijači smo se spoznavali in se družili z ostalimi, pa tudi smeha ni manjkalo.

Mlc Piknik 2022 170 1

Mlc Piknik 2022 149 1

Čestitke letošnji zmagovalni ekipi MLC Ljubljana in hvala vsem za prijetno druženje na letošnjem pikniku MLC Ljubljana! Se vidimo spet junija naslednje leto!


Mlc Piknik 2022 91 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis