Piknik na ladjici 2023 - MLC

Piknik na ladjici 2023

V petek, 9. junija 2023 smo se v  junijskem izpitnem obdobju in pred zasluženimi poletnimi dopusti družili in se veselili v sproščenem vzdušju našega tradicionalnega Piknika MLC Ljubljana, ki pa tokrat ni potekal na kopnem, temveč na ladjici Rečni pirati, ki nas je popeljala po reki Ljubljanici. Za tri ure smo se v rečne pirate spreobrnili člani akademske skupnosti naše fakultete: študenti in predavatelji, člani Alumni kluba MLC Ljubljana in strokovno osebje.

Piknik 2023 10

Piknik 2023 12

Pred vkrcanjem blizu Špice smo najprej opravili skupinsko fotografiranje, na ladjici pa uživali ob odlični kulinariki in sproščenem klepetu s čudovitimi prizori reke, v kateri so se zrcalila obvodna drevesa in lepe stavbe. Tudi vreme nam je dobro služilo, tako da smo v soncu med dežjem prej in potem skupaj doživeli res popolni večer v dobri družbi. Za razvedrilo smo poskrbeli s kvizom, v katerem so se za naziv najboljše skupine potegovali: Smrkci…pa dve Smrketi, Vsevedi, Nutriji, Gusarji in 5tka, ki je na koncu tudi zmagala. Čestitke vsem skupaj –  bili ste odlični in vaše idejne zamisli Himne MLC Ljubljana bodo v naslednjih tednih popestrile dogajanje na naši spletni strani. Zato nas spremljajte in bodite v naši družbi še naprej!

Piknik 2023 6

Piknik 2023 7

Še enkrat hvala vsem za prijetno druženje na letošnjem ladijskem pikniku in prijetno ter nepozabno poletje!


Piknik 2023 3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis