Po informacije o magistrskem programu Management in poslovno pravo - MLC

Po informacije o magistrskem programu Management in poslovno pravo

Obiščite nas na informativnem dnevu in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana.

 

Magistrski program Management in poslovno pravo je namenjen vsem, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov.

Vašo udeležbo na informativnem dnevu, v sredo, 8. junija 2022 ob 17. uri, preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in način vaše udeležbe (v živo ali online) in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo.

 

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete magister (ica) managementa in poslovnega prava!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Dscf2256

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis