Po napornem izpitnem obdobju, je spet čas za MLC-jev piknik in prijetno druženje! - MLC

Po napornem izpitnem obdobju, je spet čas za MLC-jev piknik in prijetno druženje!

Tako kot vsako leto, je v mesecu  juniju – po napornem izpitnem obdobju, čas za druženje in tradicionalni piknik MLC Ljubljana.

Dobimo se v petek, 14. junija 2019 ob 17. uri v gostišču Zajčja Dobrava, kjer se bomo prijetno družili ob hrani in pijači, manjkale pa ne bodo niti športne igre. Za popestritev bo poskrbel Študentski svet MLC Ljubljana, ki bo že tradicionalno organiziral tekmovanje v metanju MLC podkve. Zmagovalna ekipa pa bo prejela nagrado “ZLATA PODKEV.”

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@mlcljubljana.com in še je čas, da se nam pridružite in se imate nepozabno z nami!

Veselimo se druženja z vami!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis