Po-novoletno druženje na MLC Ljubljana - MLC

Po-novoletno druženje na MLC Ljubljana

Dekan fakultete prof. dr. Srečko Devjak, je v sodelovanju s Študentskim svetom povabil študente, predavatelje, sodelavce ter diplomante MLC Ljubljana na po-novoletno druženje, ki je v sproščenem vzdušju potekalo v ponedeljek, 8. januarja 2018 ob 19.30 uri.

V kratkem nagovoru je dekan zbranim najprej zaželel srečno in uspešno novo leto, potem pa jih na kratko seznanil s študijskimi novostmi, ki se bodo izvajale na fakulteti v prihodnje. O obštudijskih aktivnostih, ki jih bo v spomladanskem času pripravil Študentski svet fakultete pa je spregovoril predsednik Študentskega sveta Jure Kuleto.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis