Podelili smo certifikate SAP University Alliances novi generaciji prejemnikov - MLC

Podelili smo certifikate SAP University Alliances novi generaciji prejemnikov

Za nami je tudi letošnja slavnostna Podelitev certifikatov Sap University Alliances novi generaciji prejemnikov, ki so pri zaključnem ocenjevanju dosegli nadpovprečne rezultate, to je oceno višjo od 8. Prejemnice in prejemnike so na večernem dogodku nagovorili in jim čestitali dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak, generalni direktor podjetja SAP, g. Marko Drev ter predavatelj in nosilec izobraževanja SAP na naši fakulteti, mag. Primož Gričar, skupaj s kolegoma Simonom Krušcem in Juretom Kuletom, ki sta sodelujoče na izobraževanju SAP usmerjala na poti do njihovih odličnih rezultatov.

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 012 1

Za čudovit glasbeni premor sta poskrbeli obetajoči mladi glasbenici, študentki Univerze za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu – violinistka Lavra Bartelj s spremljavo na klavirju v izvedbi italijanske pianistke Marie Jajce.

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 056 1

Sledila je podelitev težko pričakovanih certifikatov, ki so se jih prejemniki iskreno razveselili in po končanem uradnem delu sproščeno druženje in klepet.

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 063 1

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 088 1

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 009 1

2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 036 1

Na MLC Ljubljana si bomo tudi v bodoče prizadevali za vključevanje aktualnih digitalnih vsebin, za katere želimo, da se zanje odloči kar največ slušateljev, saj smo prepričani, da je mogoče s tako pridobljenim znanjem  učinkoviteje nastopati na trgu dela. S tako odličnim argumentom, kot je npr. CERTIFIKAT SAP, zagotovo lažje izstopite iz množice in presežete znanje povprečneža.

Vsem  prejemnikov letošnjih certifikatov Sap University Alliances še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo, da nova pridobljena znanja čim bolj izkoristijo in certifikate dobro vnovčijo!

 


2022 05 Mlc Podelitev Certifikatov Ljubljana Foto Bostjan Podlogar 099 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis