Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Podelili smo diplomske in magistrske listine

  V sredo, 23. junija 2021 smo v prijetnem poletnem ambientu Ljubljanskega gradu in slavnostnem vzdušju ponosno podelili diplomske in magistrske listine novim diplomantom in magistrandom MLC Ljubljana, na kar smo morali čakati kar dve leti, saj v lanskem letu dogodka zaradi znanih razmer nismo mogli izvesti, zato je bilo snidenje in druženje še toliko bolj veselo.

  Po uvodnem nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka o vrednotah, ki jih gojimo na MLC Ljubljana in so v današnjem času vredne vsakršne pozornosti, nas je pozdravila letošnja častna gostja, ga. Mateja Avbelj Valentan, direktorica javnega zavoda Ljubljanski grad, s katerim ima naša fakulteta podpisan tudi Sporazum o partnerstvu za znanje. Za uspešno sodelovanje na področju akademskega partnerstva, je tako MLC Ljubljana podelila zlato plaketo in s tem izkazala spoštovanje omenjenemu zavodu.

  Sledila je podelitev diplomskih in magistrskih listin in prav vsi skupaj smo se veselili uspehov vsakega posameznega diplomanta in magistranda naše fakultete.

  Za več kot odlične glasbene premore sta poskrbela baritonist, g. Bine Devjak in ga. Meta Kokošinek, s spremljavo na klaviaturah.

  Po končanem uradnem delu, smo se fotografirali na grajskem dvorišču in se v dobri družbi zabavali še naprej.

  Vsem udeležencem tega slavnostnega dogodka se zahvaljujemo za obisk, sodelovanje in prijetno druženje, prejemnikom diplomskih in magistrskih listin pa še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo srečno in uspešno na njihovi nadaljnji poti, tako poslovno kot tudi osebno. Hvala za vaše zaupanje in tudi v bodoče si bomo  prizadevali za obogatitev študijskih vsebin za naslednje generacije študentov na MLC Ljubljana!