Podelili smo SAP certifikate - MLC

Podelili smo SAP certifikate

V prejšnjem tednu smo na MLC Ljubljana v sodelovanju s podjetjem Sap podelili certifikate Sap University Alliance novi generaciji prejemnikov, ki so dosegli nadpovprečne rezultate pri spoznavanju programskega orodja SAP in zaključnem ocenjevanju.

Slavnostnega dogodka podelitve v lanskem letu zaradi vsem poznane situacije nismo mogli izvesti, zato je bilo tokrat tistih, ki so uspešno opravili zahtevno preverjanje znanja na področju spoznavanja načinov optimizacije in zmanjševanja stroškov v podjetju, ohranjanja kvalitete proizvodov oziroma storitev ter zagotavljanja kvalitetnega servisiranja le-teh, zadovoljevanja potreb kupcev oziroma uporabnikov in nenazadnje ustvarjanja dobička z napredno informacijsko tehnologijo, največ do sedaj. Na to smo zelo ponosni in obenem veseli, da smo dogodek ob upoštevanju aktualnih ukrepov, tokrat lahko izpeljali.

Prejemnice in prejemnike so nagovorili in jim čestitali dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak, generalni direktor podjetja SAP, g. Marko Drev ter predavatelj in nosilec izobraževanja SAP na naši fakulteti, g. mag. Primož Gričar, skupaj s kolegoma Simonom Krušcem in Juretom Kuleto, ki sta sodelujoče na izobraževanju SAP usmerjala v nadpovprečne rezultate, ki so jih dosegli.

Sledila je podelitev težko pričakovanih certifikatov, ki so se jih prejemniki iskreno razveselili. Vsem  prejemnikov certifikatov Sap University Alliance še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo, da nova pridobljena znanja čim bolj izkoristijo in certifikate dobro vnovčijo!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis