Podelitev certifikatov Bisnode drugi generaciji študentov na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Bisnode drugi generaciji študentov na MLC Ljubljana

V četrtek, 17. septembra 2020 smo podelili certifikate že drugi generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni. Posameznega od dveh modulov BISNODE – Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti,  se je v študijskem letu 2019/2020 skupaj udeležilo že 12 slušateljev, ki so prejeli po enega, nekateri pa tudi oba certifikata. Izobraževanje Bisnode je  temeljilo na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Med častnimi gosti tokratne podelitve smo bili kot vedno zelo veseli g. Milana Dragića, generalnega direktorja Bisnode za področje Jugovzhodne Evrope in nosilca modulov na MLC Ljubljana in svetovalca pri Bisnode, doc. dr. Srečka Devjaka. Obema se zahvaljujemo za sodelovanje in navdihujoče besede, ki sta jih namenila prejemnikom certifikatov.

Ob tej priložnosti še enkrat čestitamo vsem prejemnikom certifikatov BISNODE in dodajamo: dobro izkoristite pridobljeno znanje, ga po potrebi in ob prvi priložnosti nadgradite in postanite strokovnjak podatkovne analitike. Mi vas pri tem podpiramo in obljubljamo, da vam bomo tudi v bodoče omogočali skrbno izbrane aktualne in digitalne vsebine, s katerimi boste zagotovo presegli znanje povprečneža.

 

Skupaj z vami se veselimo tretje generacije študentov MLC Ljubljana, ki bodo sprejeli izziv na področju podatkovne analitike Bisnode.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis