Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Podelitev certifikatov Bisnode drugi generaciji študentov na MLC Ljubljana

V četrtek, 17. septembra 2020 smo podelili certifikate že drugi generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni. Posameznega od dveh modulov BISNODE – Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti,  se je v študijskem letu 2019/2020 skupaj udeležilo že 12 slušateljev, ki so prejeli po enega, nekateri pa tudi oba certifikata. Izobraževanje Bisnode je  temeljilo na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Med častnimi gosti tokratne podelitve smo bili kot vedno zelo veseli g. Milana Dragića, generalnega direktorja Bisnode za področje Jugovzhodne Evrope in nosilca modulov na MLC Ljubljana in svetovalca pri Bisnode, doc. dr. Srečka Devjaka. Obema se zahvaljujemo za sodelovanje in navdihujoče besede, ki sta jih namenila prejemnikom certifikatov.

Ob tej priložnosti še enkrat čestitamo vsem prejemnikom certifikatov BISNODE in dodajamo: dobro izkoristite pridobljeno znanje, ga po potrebi in ob prvi priložnosti nadgradite in postanite strokovnjak podatkovne analitike. Mi vas pri tem podpiramo in obljubljamo, da vam bomo tudi v bodoče omogočali skrbno izbrane aktualne in digitalne vsebine, s katerimi boste zagotovo presegli znanje povprečneža.

 

Skupaj z vami se veselimo tretje generacije študentov MLC Ljubljana, ki bodo sprejeli izziv na področju podatkovne analitike Bisnode.