Podelitev certifikatov Bisnode in po novoletno druženje na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Bisnode in po novoletno druženje na MLC Ljubljana

V petek, 11. januarja 2019 smo podelili certifikate prvi generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni. Obeh modulov BISNODE – Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti,  se je skupaj udeležilo 8 slušateljev, ki so prejeli po enega in mnogi tudi oba certifikata. Izobraževanje je  temeljilo na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Na MLC Ljubljana želimo ustvariti izobraževalne pogoje za managerje in analitike prihodnosti. Konkurenčna podjetja bodo namreč vedno bolj skrbno ravnala s kadri, ki bodo napredni pri iskanju in uporabi znanj sodobne IKT. Taka podjetja bodo najsposobnejšim »talentom« nudila možnosti in delovne pogoje za osebno in strokovno rast ter se trudila, da jih ohranijo v svojih vrstah.

Ob tej priložnosti še enkrat čestitamo vsem prejemnikom certifikatov BISNODE – in dodajamo: dobro izkoristite pridobljeno znanje, ga po potrebi in ob prvi priložnosti nadgradite in postanite strokovnjak podatkovne analitike. Mi vas pri tem podpiramo in obljubljamo, da vam bomo tudi v bodoče omogočali skrbno izbrane aktualne in digitalne vsebine, s katerimi boste zagotovo presegli znanje povprečneža.

Obenem se želimo iskreno zahvaliti podjetju BISNODE d.o.o. za uspešno sodelovanje in prvo izvedbo programa Bisnode Akademija. Že sedaj se veselimo prihodnjega sodelovanja in novih skupnih zamisli. Posebej se želimo zahvaliti generalnemu direktorju Bisnode Južni trg in direktorju prodaje Južni trg, g. Milanu Dragiću za vso podporo in g. Miranu Kovaču, finančnemu direktorju Bisnode Južni trg in g. Marku Srabotniku za uspešno prvo izvedbo seminarjev.

Po uradnem delu dogodku in podelitvi smo se zbrani prijetno družili ob prigrizku in nazdravili uspešnemu in zanimivemu letu, ki se nam nadaljnjih 350 dni obeta.

    

Vsem, ki ste bili z nami, se še enkrat zahvaljujemo za prijetno druženje – veseli smo, ker ste bili z nami! Vse dobro do prihodnjič!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis