Podelitev certifikatov Bisnode na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Bisnode na MLC Ljubljana

PODELITEV CERTIFIKATOV BISNODE NA MLC LJUBLJANA 11. januarja ob 19. uri na MLC Ljubljana

 

Vljudno vabljeni na dogodek, ki ga ne smete zamuditi, saj bomo podelili certifikate obeh modulov BISNODE prvi generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni.

V tem študijskem letu je namreč izbralo enega izmed modulov BISNODE, torej POSLOVNO TVEGANJE ali POSLOVNO RAST kot izbirni predmet veliko navdušenih študentk in študentov. Na podlagi njihovega cenjenega mnenja, je bilo spoznavanje podatkovne analitike in primerov zanimivo, poučno in velik izziv.

Kako je potekalo izobraževanje si lahko pogledate tukaj.

Vsem, ki so uspešno opravili zahtevno preverjanje znanja, bomo podelili zaslužene certifikate 11. januarja 2019  z začetkom ob 19. uri, vse ostale pa vabimo, da se nam na dogodku pridružite in začutite pozitivno energijo, ki jo na MLC Ljubljana doprinaša sodelovanje z BISNODE D.O.O.

Po uradni podelitvi nadaljujemo s sproščenim po novoletnim druženjem, kjer bomo skupaj nazdravili vsemu dobremu iz preteklega leta in si zaželeli srečno in uspešno v letu 2019!

Zelo bomo veseli vaše družbe in zato ne smete manjkati – naj bo to priložnost, da se srečate z ostalimi študijskimi kolegi, predavatelji, poslovnimi partnerji in ostalimi, ki so povezani z našo fakulteto – in v ta namen že sedaj sporočamo, da vaših opravičil ne sprejemamo.

Zato le hitro potrdite svojo prisotnost in na svojem koledarju za naslednje leto pravočasno označite datum 11. januar ob 19. uri s pripisom MLC Ljubljana.

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis