Podelitev certifikatov Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti novi generaciji študentov na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti novi generaciji študentov na MLC Ljubljana

Včeraj, 15. novembra 2023 smo na MLC Ljubljana podelili certifikate že četrti generaciji naših študentov in na to smo zelo ponosni. Obeh modulov podatkovne analitike – Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti, se je v študijskih letih 2021/22 in 2022/23 udeležilo do sedaj največje število slušateljev, ki so prejeli enega, nekateri pa tudi oba certifikata. Njihova praktična dela in zaključno ocenjevanje so v povprečju dosegala zelo visoke ocene, nekateri izjemni dosežki pa so bili tudi izpostavljeni. Celotno izobraževanje je temeljilo na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Podelitev D&b Certifikatov Nov2023 3

Še enkrat iskreno čestitamo vsem prejemnikom, katerim želimo, da pridobljeno znanje dobro izkoristijo in uspešno vnovčijo zaslužene certifikate, na MLC Ljubljana pa si prizadevamo, da bomo tudi v bodoče izbirali aktualne digitalne vsebine, s katerimi pripomoremo k pestrosti študija managementa in prava in njegovi začrtani poti v digitalno prihodnost.

Obenem se želimo zahvaliti predstavnikom podjetja Dun & Bradstreet za uspešno sodelovanje na tem področju študijskega udejstvovanja. Želimo si digitalnih zamisli polnega sodelovanja tudi v bodoče in vabimo ostale študente, da se odločijo sprejeti izziv, ki ga ponuja svet podatkovne analitike.

 

Vsem, ki ste bili z nami, se še enkrat zahvaljujemo za prijetno druženje!

Podelitev D&b Certifikatov Nov2023 14

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis