Podelitev certifikatov Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti za študijsko leto 2020/21 na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Management poslovnih tveganj in Management poslovne rasti za študijsko leto 2020/21 na MLC Ljubljana

Konec avgusta 2021 bomo na MLC Ljubljana podelili certifikate obeh modulov BISNODE Dun & bradstreet.  To bo že tretja podelitev  teh certifikatov na naši fakulteti, ki ima namen izpostavljati uvajanje specializacij na področjih BIG DATA analize in na to smo na MLC Ljubljana zelo ponosni. S svojimi metodami in organizacijo študija MLC Ljubljana na ta način sledi sodobnim mednarodnim trendom razvoja študijskih programov. Podelitev certifikatov bo seveda potekala v omejenem številu in ob upoštevanju aktualnih ukrepov.

V študijskem letu, ki se počasi izteka je izbralo vsaj enega izmed modulov, torej Management poslovnih tveganj ali Management poslovne rasti kot izbirni predmet, kar nekaj naših študentk in študentov.

Vsem, ki so uspešno opravili zahtevno preverjanje znanja, bomo zaslužene certifikate podelili v ponedeljek, 30. avgusta 2021 ob 17. uri na MLC Ljubljana.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis