Podelitev certifikatov SAP University Alliance v sodelovanju s SAP Slovenija na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov SAP University Alliance v sodelovanju s SAP Slovenija na MLC Ljubljana

V študijskem letu 2022/23 smo uspešno izvedli izobraževanje v okviru Akademije SAP kar za tri skupine udeležencev. Raznolika struktura udeležencev, z različnimi – z delom pridobljenimi izkušnjami, je naredila izobraževanje zanimivo in še bolj poučno. Na dogodku se nam bo kot vsakoletni častni gost pridružil g. Marko Drev, direktor podjetja Sap Slovenija. Slavnostno podelitev certifikatov Sap University Alliance pripravljamo v četrtek, 7. septembra 2023 ob 18. uri in vljudno vabimo vse, da se nam na dogodku pridružijo, saj je to priložnost, da se srečamo z ostalimi prejemniki certifikatov – kolegicami in kolegi študenti, predavatelji, poslovnimi partnerji ter ostalimi, ki so povezani z MLC Ljubljana in se skupaj veselimo uspehov tokratnih prejemnikov certifikatov SAP.

Iskrene čestitke prejemnikom in vljudno vabljeni!

7076235

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis