Podelitev certifikatov Sap University Alliances novi generaciji prejemnikov na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev certifikatov Sap University Alliances novi generaciji prejemnikov na MLC Ljubljana

V prvih dneh septembra je na MLC Ljubljana potekala slavnostna Podelitev certifikatov Sap University Alliances novi generaciji prejemnikov, ki so pri zaključnem ocenjevanju dosegli nadpovprečne rezultate, to je oceno višjo od 8. Prejemnice in prejemnike certifikatov so na večernem dogodku v četrtek, 7. septembra 2023, nagovorili in jim čestitali dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak, generalni direktor podjetja SAP, g. Marko Drev ter predavatelj in nosilec izobraževanja SAP na naši fakulteti, g. mag. Primož Gričar skupaj s kolegoma Simonom Krušcem in Juretom Kuleto, ki sta sodelujoče na izobraževanju SAP usmerjala na poti do njihovih odličnih rezultatov. Tokrat pa smo prvič podelili certifikate tudi za področji financ in računovodstva in v ta namen je zbrane nagovoril tudi kolega predavatelj, mag. Sebastijan Pungračič, ki navedeni področji orodja SAP na MLC Ljubljana pokriva.

375218073 902303528069069 1548550400135172242 N

Za čudovit večkratni glasbeni premor je tokrat poskrbel g. Daniel Eyer, ki nas je s svojo kitaro popeljal od vzhoda (Koreja) do zahoda (Kuba in Brazilija) in nam ob čutnih zvokih inštrumenta dal vedeti, da poletja še ni konec.

375220965 902303531402402 8177288665419704976 N

Sledila je podelitev težko pričakovanih certifikatov v dveh delih, ki so se jih prejemniki iskreno razveselili in po končanem uradnem delu sproščeno druženje in klepet.

2023 9 7 Mlc Sap (4 Of 132)

Na MLC Ljubljana si bomo tudi v bodoče prizadevali za vključevanje aktualnih digitalnih vsebin, za katere želimo, da se zanje odloči kar največ slušateljev, saj smo prepričani, da je mogoče s tako pridobljenim znanjem  učinkoviteje nastopati na trgu dela. S tako odličnim argumentom, kot je npr. CERTIFIKAT SAP, zagotovo lažje izstopite iz množice in presežete znanje povprečneža.

Vsem  prejemnikov letošnjih certifikatov Sap University Alliances še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo, da nova pridobljena znanja čim bolj izkoristijo in certifikate dobro vnovčijo!

 


2023 9 7 Mlc Sap (117 Of 132)

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis