Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2022 - MLC

Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2022

Včeraj, 22. junija 2022 smo v prijetnem poletnem in slavnostnem ambientu Ljubljanskega gradu ponosno podelili diplomske in magistrske listine letošnjim diplomantom in magistrandom MLC Ljubljana.

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 035 1

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 042 1

Po uvodnem pozdravu in  nagovoru dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka o izzivih študija v obdobju zaostrovanja ukrepov in po drugi strani več kot očitnih uspehih študentov MLC Ljubljana, nas je pozdravil letošnji častni gost, g. Alojzij Ivančič, prokurist podjetja Kovinar Kočevje, s katerim ima naša fakulteta podpisan Sporazum o partnerstvu za znanje in dolgoletno uspešno sodelovanje. Kot potrditev izjemnega poslovno – akademskega partnerstva, je MLC Ljubljana podelila spominski kovanec in s tem izkazala spoštovanje podjetju Kovinar Kočevju in njegovemu predstavniku.

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 057 1

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 059 1

Sledila je podelitev diplomskih in magistrskih listin in prav vsi skupaj smo se veselili uspehov vsakega posameznika in celotne generacije 2022.

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 154 1

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 151 1

Za več kot odlične glasbene premore, ki so navdihnili,  so poskrbeli baritonist, g. Bine Devjak in sopranistka Doris Horvat  ter ga. Meta Kokošinek, s spremljavo na klaviaturah.

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 150 1

Po končanem uradnem delu, smo se fotografirali na grajskem dvorišču in se v dobri družbi zabavali še naprej.

2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 191 1

Vsem udeležencem našega največjega slavnostnega dogodka se zahvaljujemo za obisk, sodelovanje in prijetno druženje, prejemnikom diplomskih in magistrskih listin pa še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo srečno in uspešno na njihovi nadaljnji poti, tako poslovno kot tudi zasebno. Hvala za vaše zaupanje, na MLC Ljubljana pa si bomo tudi v bodoče prizadevali za obogatitev študijskih vsebin za naslednje generacije študentov!

 


2022 06 Mlc Podelitev Diplom Ljubljanski Grad Foto Bostjan Podlogar 014 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis