Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2023 - MLC

Podelitev diplomskih in magistrskih listin 2023

Včeraj, 21. junija 2023 smo v prijetnem poletnem in slavnostnem ambientu dvorane Palacij na Ljubljanskem gradu podelili diplomske in magistrske listine novi generaciji diplomantov in magistrantov MLC Ljubljana.

Po uvodnem pozdravu in  nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, v katerem je iskreno čestital vsem letošnjim prejemnikom,  izpostavil nekatere najboljše in napovedal bližajočo se okroglo 10 – obletnico MLC Ljubljana, sem nam je na odru pridružil tokratni častni gost, g. Milan Dragić. G. Dragić je direktor podjetja Process Space, s katerim ima MLC Ljubljana sklenjen Sporazum o partnerstvu za znanje, katerega namen je razvoj ustvarjalnega akademskega in  poslovnega okolja.

Sledila je podelitev diplomskih in magistrskih listin in prav vsi skupaj smo se veselili uspehov vsakega posameznika in celotne generacije 2023.

2023 6 21 Mlc Podelitev (157 Of 240)

2023 6 21 Mlc Podelitev (160 Of 240)

Za več kot odlične glasbene premore v izbranem španskem in italijanskem melosu,  sta poskrbela baritonist, g. Bine Devjak in g. Natko Štiglić iz sosednje Hrvaške,  s spremljavo na kitari.

Po končanem uradnem delu, je sledilo skupinsko fotografiranje in fotografiranje z mentorji in domačimi, nato pa smo nazdravili in se pogostili ob pripravljenem catering-u.

Vsem obiskovalcem našega največjega slavnostnega dogodka se zahvaljujemo za obisk, sodelovanje in prijetno druženje, prejemnikom diplomskih in magistrskih listin pa še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo srečno in uspešno na njihovi nadaljnji poti, tako poslovno kot tudi zasebno. Hvala za vaše zaupanje, na MLC Ljubljana pa si bomo tudi v bodoče prizadevali za obogatitev študijskih vsebin za naslednje generacije študentov!

Bodite ponosni na svoje uspehe in verjemite vase!


2023 6 21 Mlc Podelitev (155 Of 240)

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis