Podelitev diplomskih in magistrskih listin MLC Ljubljana 2021 - MLC

Podelitev diplomskih in magistrskih listin MLC Ljubljana 2021

Zaradi epidemiološke situacije v lanskem letu nismo mogli izvesti slavnostnega dogodka podelitve diplomskih listin.  Zelo smo veseli in prepričani, da nam letos uspe!

Lanskim in letošnjim diplomantom in magistrandom bomo slavnostno podelili diplomske in  magistrske listine v sredo, 23. junija 2021 popoldne v Beli dvorani Ljubljanskega gradu. Podelitev bo sicer potekala ob strogem spoštovanju ukrepov in priporočil NIJZ, nedvomno pa bomo vsi skupaj resnično veseli, da se končno snidemo ob tako pomembni priložnosti.

Že na tem mestu pa iskrene čestitke vsem letošnjim prejemnikom in se vidimo na Ljubljanskem gradu!

 

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis