Podelitev diplomskih listin na MLC Ljubljana 3. generaciji diplomantov in 1. generaciji magistrantov - MLC

Podelitev diplomskih listin na MLC Ljubljana 3. generaciji diplomantov in 1. generaciji magistrantov

Včeraj, 27. junija 2019 smo v prijetnem poletnem ambientu Ljubljanskega gradu in slavnostnem vzdušju ponosno podelili diplomske listini že 3. generaciji diplomantov in naši 1. generaciji magistrantov.

Po uvodnem nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka, nas je pozdravil letošnji častni gost, dr. Hubert Kosler, direktor podjetja Yaskawa Europe Robotics. Omenjeno podjetje je eden prvih poslovnih partnerjev, s katerimi je naša fakulteta, pred zdaj že šestimi leti podpisala Sporazum o partnerstvu za znanje. G. Kosler je poudaril pomen vseživljenjskega izobraževanja za prihodnost, saj živimo v hitro se spreminjajočem obdobju industrije 4.0, ki terja veliko novih izzivov in potreb tudi na področju managementa in poslovnega prava. MLC Ljubljana pri tem igra pomembno vlogo, saj želi s svojimi študijskimi vsebinami vzpodbuditi pravno in družbeno odgovornost svojih diplomantov in magistrantov, saj bodo le tako pripravljeni soočiti se s tovrstnimi izzivi in nalogami pri svojem delu. Za šest let uspešnega sodelovanja na področju akademskega partnerstva, je MLC Ljubljana podelila zlato plaketo in s tem izkazala spoštovanje podjetju Yaskawa Europe Robotics.

Sledila je podelitev diplomskih listin letošnjim 17 diplomantkam in diplomantom ter prvemu magistrantu in dvema magistrantkama.

Za več kot odlične glasbene premore sta poskrbela baritonist, g. Bine Devjak in ga. Brina Šket, s spremljavo na klaviaturah, ga. Mete Kokošinek.

Po končanem uradnem delu, smo se ob izbranem cateringu in dobri družbi zabavali še naprej.

Vsem gostom včerajšnjega dogodka se zahvaljujemo za obisk in druženje na tem pomembnem dogodku naše fakultete, vsem prejemnikom diplomskih listin pa še enkrat iskreno čestitamo in jim želimo srečno in uspešno na njihovi nadaljnji poti, v poslu in tudi sicer. Hvala za vaše zaupanje in prizadevali si bomo za obogatitev študijskih vsebin tudi za naslednje generacije študentov!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis