Podelitev SAP certifikatov na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev SAP certifikatov na MLC Ljubljana

V četrtek, 13. decembra 2018 smo v prijetnem predbožičnem vzdušju podelili certifikate SAP novi generaciji slušateljev seminarja SAP na MLC Ljubljana. Vodenje dogodka je profesionalno izpeljala naša študentka Karolina Destovnik, ki je s humornimi vstavki popestrila program in navdušila prejemnike certifikatov in druge goste. S besedami o tesnem sodelovanju, ki se bo nadaljevalo tudi v bodoče, s nadgradnjo že vpeljanega programa SAP na MLC Ljubljana in o pomembnosti poznavanja tega programskega orodja, so se kot govorci zvrstili dekan MLC Ljubljana, red. prof. dr. Srečko Devjak, direktor SAP Slovenija, ki je odgovoren za vodenje SAP-jeve regije Južne in Vzhodne Evrope, gospod Gregor Potočar in nosilec seminarja SAP na naši fakulteti, viš. pred. mag. Primož Gričar. Za dobro glasbeno spremljavo sta poskrbela odlična Bine Devjak, baritonist in pianistka Meta Kokošinek.

Še enkrat iskrene čestitke vsem novim prejemnikom SAP certifikatov in želimo vam, da dobro izkoristite znanje in certifikat SAP, eno izmed glavnih konkurenčnih prednosti, ki jo ima MLC Ljubljana kot edina fakulteta v Sloveniji, ki ponuja tovrstno izobraževanje.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis