Podelitev SAP certifikatov na MLC Ljubljana - MLC

Podelitev SAP certifikatov na MLC Ljubljana

Fakulteta MLC Ljubljana svojo praktično uporabnost študija izkazuje z različnimi funkcionalnimi izobraževanji in podeljevanjem certifikatov študentom ali drugim udeležencem izobraževanj. Med certifikati je na MLC najbolj poznan SAP certifikat, ki je posebej pomemben za zaposlovanje pri podjetnih, ki uporabljajo SAP informacijsko tehnologijo.

Letos smo že 3. leto zapored podelili SAP-MLC certifikate študentom, ki so zaključili izobraževanje iz nabavno-prodajnega področja SAP sistema ter uspešno opravili praktični izpit na sistemu SAP.

Častni gost podelitve je bil direktor SAP Slovenija g. Gregor Potočar, ki je študente na kratko nagovoril in predstavil možnosti, ki jih pridobitev SAP znanj in certifikat predstavlja.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis