Podpis sporazuma o prehodnosti diplomantov ŠC PET, Višje strokovne šole na MLC Ljubljana - MLC

Podpis sporazuma o prehodnosti diplomantov ŠC PET, Višje strokovne šole na MLC Ljubljana

V sredo, 12. aprila 2023 smo z Šolskim centrom za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (ŠC PET), Višjo strokovno šolo podpisali sporazum o  prehodnosti študija diplomantov ŠC PET (VSŠ), študijskega programa EKONOMIST v visokošolski študijski program Management in pravo VS na MLC Ljubljana. Obe podpisnici se zavezujeta h kakovostni izvedbi prijavno – vpisnih postopkov za prehod študentov med študijskimi programi podpisnic, v skladu s standardi kakovosti na področju terciarnega izobraževanja. Diplomanti Višje strokovne šole ŠC PET se pogosto – na podlagi opravljenega postopka priznavanja predhodno opravljenih študijskih obveznosti, odločijo za nadaljevanje študija na MLC Ljubljana, kjer dosegajo odlične študijske rezultate.

Šc Pet Sporazum 2

Ravnatelju, g. Dragu Zupančiču ter strokovnemu osebju ŠC PET, Višje strokovne šole se zahvaljujemo za sodelovanje, njihovim diplomantom pa smo z veseljem na voljo za ostale informacije, prijazno pa jih vabimo k nadaljevanju študija pri nas.


Šc Pet Sporazum 1

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis