Podpis sporazuma s Fakulteto za management - FAM - MLC

Podpis sporazuma s Fakulteto za management – FAM

V četrtek, 25. oktobra 2018 smo se napotili v Sremske Karlovce, kjer smo obiskali sedež partnerske fakultete FAM. Ob tej priložnosti sta dekana prof. dr. Goran Kvrgić in prof. dr. Srečko Devjak podpisala Sporazum o pripravi transnacionalnega visokošolskega izobraževanja.

Kolegi iz partnerske fakultete so nam razkazali pametno stavbo, v kateri se nahajajo moderni prostori potem pa je vsak posebej predstavil svoje področje dela.

Zvečer je sledila degustacija vin in odlična večerja. S svojim obiskom pa nas je počastil tudi župan Sremskih Karlovcev s svojo ekipo sodelavcev.

Naslednji dan so nas povabili še v Beograd, kjer imajo v samem centru mesta enoto za tamkajšnje študente.

Veseli smo, da smo imeli priložnost spoznati naše partnerje in okolje v katerem delujejo. Iskreno se zahvaljujemo za gostoljubje in se že veselimo nadaljnjega sodelovanja!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis