Pogoji uporabe - MLC

Splošni Pogoji uporabe spletnega mesta

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.mlcljubljana.com

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www. mlcljubljana.com

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. MLC Ljubljana se obvezuje prizadevati za resničnost, zanesljivost in kakovost vsebin na spletnem mestu, vendar teh lastnosti vsebin ne jamči in ne odgovarja v primeru nastanka kakršne koli škode pri uporabi spletnega mesta.

3. Zaščita avtorskih pravic

Dovoljena je samo osebna (nekomercialna) uporaba vsebin (slik, besedil in drugih podatkov) spletnega mesta. Komercialna uporaba vsebin spletnega mesta je dovoljena le na podlagi predhodne pisne odobritve predstavnika MLC Ljubljana.

4. Zaščita zasebnosti in varovanje podatkov

MLC Ljubljana bo s podatki, katere bo zbrala na spletnem mestu, ravnala v skladu z veljavno zakonodajo.

5. Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

MLC Ljubljana si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev uporabe spletnega mesta brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj (z objavo). Zato si ob vsakem obisku spletnega mesta pozorno preberite te pogoje uporabe.

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo spletnega mesta ali vsebin je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno stran se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. V nasprotnem primeru spletnega mesta ne uporabljajte.

Prijeten ogled Vam želimo!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis