Poletni seminar: Kreativa, ki izziva! - MLC

Poletni seminar: Kreativa, ki izziva!

STE PREMALO KREATIVNI, INOVATIVNI, VAM JE ZMANJKALO IDEJ?

Vabljeni na seminar “KREATIVA, KI IZZIVA”, ki ga je za vas pripravila MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana, da razvijete svoje kreativne sposobnosti in postanete inovativni.

Seminar vam bo pomagal pretrgati linijo ponavljajočih se vzorcev mišljenja “znotraj škatle” in razviti vaše kreativne sposobnosti. Današnji izzivi zahtevajo najboljšo kreativnost; zato se pustite navdihniti s primeri, vajami in resnim učenjem.

Brezplačni seminar bomo izvedli v ponedeljek, 20. avgusta 2018 ob 17.00 uri.

Ciljna skupina: vsak, ki si želi povečati svoj kreativni potencial in se počuti odgovornega za lastno ali skupinsko inovativnost v podjetju ali doma.

Izvajalka: pred. Sabina Vlašić, mag.

Za prijavo in dodatne informacije kliknite TUKAJ.

Pohitite s prijavo – omejeno število slušateljev na 20!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis