Poletni seminar: SAP se predstavi - MLC

Poletni seminar: SAP se predstavi

Ne oklevajte in postanite konkurenčni na trgu dela s poznavanjem SAP programskega orodja! Spoznajte osnove SAP ERP na brezplačnem poletnem seminarju SAP SE PREDSTAVI –  25. julija 2018 ob 17. uri na fakulteti MLC Ljubljana.

Z obiskom seminarja boste potrdili svoje prepričanje, da je poznavanje SAP programskega orodja obvezno in pridobivanje znanja na tem področju PAMETNA ODLOČITEV.

Podrobnejšo vsebino seminarja si preberite TUKAJ in se prijavite preko prijavnega obrazca ali vprašajte preko info@mlcljubljana.com. Z veseljem smo vam na voljo!

 

Pohitite s prijavo – število slušateljev je omejeno na 20!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis