Posebna cena knjige Upravne pogodbe za študente MLC Ljubljana - MLC

Posebna cena knjige Upravne pogodbe za študente MLC Ljubljana

V knjigi Upravne pogodbe so se pod uredniško taktirko doc. dr. Aleksija Mužine, sicer znanega slovenskega pravnika, specialista za področje upravnega pogodbenega prava, tudi nekdanjega predsednika Državne revizijske komisije, zbrali pravniki praktiki, specialisti za področje upravnih pogodb. Pri tem so obdelali splošno naravo takšnih javno reguliranih pogodb, se posvetili pogodbi o izvedbi javnega naročila, koncesijski pogodbi, urbanistični pogodbi, razlastitveni pogodbi, pogodbi o upravljanju in razpolaganju z javnim stvarnim premoženjem ter pogodbi o prodaji in pogodbi o zakupu kmetijskega zemljišča.

Ob pomanjkanju tovrstne literature na slovenskem pravnem knjižnem trgu, je ta knjiga nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki želi izpiliti svoje znanje na tem področju in uspešneje reševati praktične primere. Namenjena je najrazličnejšim strokovnjakom in pravnikom, ki se želijo bolj specialno seznaniti s temi vsebinami.

Obenem pa je knjiga Upravne pogodbe pomemben učni pripomoček v pravnih in sorodnih akademskih okoljih, kjer se predava predmet Upravno pogodbeno pravo. Na takšen način bo bogato znanje avtorjev skozi njihove prispevke v knjigi uspešno preneseno na generacije študentk in študentov, prihodnjih strokovnjakov na tem področju.

Posebna cena za študente MLC Ljubljana: 15 €

 

Informacije in naročila:

MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

E-naslov: info@mlcljubljana.com

Telefonska številka: 051 664 405


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis