Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Poslovili smo se od poletja…

V četrtek, 19. septembra 2019 smo se študentje in predavatelji MLC Ljubljana zbrali na neformalnem druženju, zdaj že tradicionalnem dogodku Slovo od poletja 2019 in skupaj pozdravili začetek študijskega leta 2019/2020, ki je pred nami. V prijetnem poletnem ambientu nas je z uvodnim nagovorom pozdravil g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak in nam vsem zaželel veliko dobre energije in obilo študijskih uspehov. Sledila je uradna otvoritev nove in večje oranžne predavalnice in skupaj z gostoma, g. Jernejem Dolinarjem, predsednikom Obrtne zbornice Vič in sekretarjem Obrtne zbornice Vič, g. mag. Petrom Grabnerjem, smo  slavnostno prerezali rdeči trak in se skupaj razveselili nove prostorske pridobitve MLC Ljubljana.

Nadaljevali smo sproščeno, svoje znanje pa preizkusili tudi v kratkem kvizu o MLC Ljubljana, kjer smo se zabavali z bolj ali manj pravilnimi, tudi nadvse posrečenimi odgovori.

Ob tem naj še enkrat iskreno čestitamo zmagovalcem kviza, to je oranžni skupini in njenim članom:  pred. mag. Larisi Istenič in študentom Štefanu Kuharju, Nini Trdin, Tadeju Bončini in Maksu Hribarju.

Druženje je bilo prijetno in hvala vsem, ki ste z nami delili svojo dobro energijo in se zabavali z nami!

 

Vsem študentkam in študentom MLC Ljubljana pa ob začetku novega študijskega leta še enkrat želimo vse dobro in vas ponovno pozdravljamo na MLC Ljubljana.