Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Poslovni svet in pravo

Ste zaposleni v velikem podjetju, a ste obtičali na enem delovnem mestu? Bi radi napredovali in vodili svojo ekipo? Ali pa bi se rad podali na samostojno podjetniško pot in uresničili svojo podjetniško idejo? Morda pa bi želeli zaključiti vaš nedokončan študij?

Če ste odgovorili z DA na vsaj tri vprašanja, potem je študij na MLC Ljubljana pravi za vas!

Zakaj?

Ker vam bo dal znanja, ki jih potrebujete, da boste lahko svoj dosedanji študij oz. pot, nadgradili z vsebinami in znanjem, ki vam bodo pomagale, da boste izstopili iz povprečja in v življenju delali tisto, kar si želite, pri tem pa ne boste prekoračili pravnih okvirjev!

Spoznali boste vse kar je potrebno za ustanovitev lastnega podjetja in vrline, ki so potrebne za uspešno vodenje ljudi, prav tako pa se vam bodo povečale možnosti za delo v tujih korporacijah.

Študij omogoča izobraževanja za področja upravljanja v okolju SAP informacijske tehnologije ob uporabi velikih baz podatkov in BISNODE poslovne analitike ter orodij, ki so aktualna v spletnih in drugih oblikah marketinga.

Smo tudi v dobi, ko so znanje in informacije dobile pravo moč, da vam pomagajo do ciljev, o katerih ste razmišljal v študentskih klopeh ali kasneje na delovnem mestu.

Torej, če bi radi:

Začeli samostojno podjetniško pot in vodili svojo ekipo in skupaj z njimi dosegali podjetniške uspehe

Dosegli preboj v karieri

Sodelovali s partnerji iz tujine ter dobili dostop do vrhunskih strokovnjakov na področju vodenja in managementa

Potem je MLC Ljubljana prava izbira. Naš način dela temelji na individualnem pristopu, ki vsakemu študentu omogoča poglobljen vpogled v svet podjetništva in ga pouči o pasteh, ki stojijo na poti dobrega podjetnika ter vodje.

Zato vas naj ne bo strah. Mnogo jih je že stopilo na pot podjetništva ter si s tem uresničilo svoje sanje. Ne pustite nikomur, da vas omejuje na poti do vaših sanj, nam pa dovolite, da vam pomagamo pri prvih korakih na poti do uresničitve vaših idej in vizije.

Dogovorite se za posvet z nami in začnite svojo uspešno pot.

 

BREZPLAČNI POSVET