Praznujte 10 - obletnico MLC Ljubljana z nami in ob vpisu izkoristite 10% popust pri šolnini prvega letnika - MLC

Praznujte 10 – obletnico MLC Ljubljana z nami in ob vpisu izkoristite 10% popust pri šolnini prvega letnika

Za informacije v zvezi s študijem in vpisom na MLC Ljubljana nas pokličite ali nam pišite na info@mlcljubljana.com. Z veseljem vam bomo predstavili študij pri nas in odgovorili na vaša vprašanja.

Portrait Of A Happy Young Businesswoman Pointing

Izberite interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava na MLC Ljubljana, ki prinaša veliko praktičnega znanja, učenje veščin sodobnega digitalnega poslovanja ter nekatere druge dodane vrednosti in skupaj z nami zgradite temelje za uspešno poslovno pot.

Logo 10 Let

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana


Vs Poletje 2024

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis