Predavanja: Delitev premoženja partnerjev, ko se zveza zaključi - MLC

PREDAVANJE: Delitev premoženja partnerjev, ko se zveza zaključi

V juniju bomo v okviru tokratnega promocijskega predavanja gostili doc. dr. Nano Weber, odvetnico, odlično predavateljico in članico akademske skupnosti naše fakultete.

Vljudno vabljeni na junijsko promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša tokratna tema, s pravnega področja. Dobimo se v sredo, 14. junija 2023 ob 16. uri. Predavanje je brezplačno a z omejenim št. mest, zato se pravočasno prijavite in nas obiščite na MLC Ljubljana.

 

Ločitev 1

Nana Veber Dogodek Mlc
doc. dr. Nana Weber

Pogovarjali se bomo o:

  • Kako poteka delitev premoženja pri ločitvi zakoncev oz. zunajzakonskih partnerjev?
  • Kaj se upošteva pri delitvi premoženja ob ločitvi, ko se ugotavljajo deleži na skupnem premoženju?
  • Kaj se zgodi, če zakonec zahteva, da ga drugi zakonec tudi po ločitvi preživlja, ker nima dovolj sredstev za preživljanje?
  • Kako zakonca oz. partnerja odgovarjata za skupne obveznosti pri delitvi premoženja po ločitvi?

ZAKAJ ŠTUDIRATI NA MLC LJUBLJANA?

2 Carousel Mlc

3 Carousel Mlc

4 Carousel Mlc

Predavanje se je že izvedlo

Se vidimo na naslednjemu :)!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis