Predavanje:Pravo in psihologija I - MLC

Predavanje: Pravo in psihologija I

Vabljeni na predavanje z naslovom »Pravo in psihologija I«, ki ga bo v torek, 9. aprila ob 17. uri v živo izvedel doc. dr. Luigi Varanelli

Predavanje je namenjeno vsem, še posebej pa tistim, ki jih zanima študij na MLC fakulteti in bi si želeli doživeti vzdušje fakultete.

 

Predavanje Pravo In Psihologija Mlc Spletna Stran Marec 2024

VSEBINA PREDAVANJA

V torek, 9. aprila 2024 začenjamo na visokošolskem programu Management in pravo z izbirnim predmetom Pravo in psihologija I. Obe področji, tako pravo kot (forenzična) psihologija sta neločljivo in na zanimiv način povezani, kar kaže tudi velik interes študentov za tovrstno študijsko vsebino na obeh študijskih programih MLC Ljubljana.

Če zanima tema tudi vas, se nam pridružite na uvodnem nagovoru predavatelja, doc. dr. Luigija Varanellija ob 17. uri, ki vam bo pred uradnim začetkom predavanj, pojasnil pomen, vlogo in povezanost prava in psihologije v današnjem času ter namignil o glavnih vsebinah, ki se jih bo skupaj s študenti dotaknil v okviru predmeta (psihologija podzavesti, novejša odkritja ma področju nevroznanosti, koncept neprištevnosti, psihologija spomina in pričevanja ter psihologija laganja, osebnostne motnje in podobno).

O predavatelju

 

Predvatelj Rob Luigi

Doc. dr. Luigi Varanelli je doktoriral na področju prava, je odvetnik in univ. dipl. psiholog, ki bo svoje skoraj 25 – letne izkušnje na sodiščih (tudi kot zagovornik prisilno hospitaliziranih duševnih bolnikov), delil s študenti, ki želijo svoje pravno znanje nadgraditi tudi s poznavanjem psihologije, ki na človeško bitje gleda s popolnoma drugačne, predvsem pa globlje perspektive.

ZAKAJ ŠTUDIRATI NA MLC LJUBLJANA?

2 Carousel Mlc

 • Visok odstotek (33%) prakse v predmetniku
 • Študijska snov je aktualna in usmerjena za digitalno prihodnost
 • Predavatelji iz prakse, poslovnega okolja in pravosodja

3 Carousel Mlc

 • Fleksibilni roki in individualni sestanki 1:1
 • Popoldanska predavanja med tednom
 • Priznanje predhodnega izobraževanja in prakse

4 Carousel Mlc

 • SAP izobraževanje in certifikat v vrednost 1600 €
 • Vsa potrdila in dodatni izpitni roki
 • Organizirane delavnice za pripravo na izpite (120 ur)

Pohitite z prijavo!

Registrirajte svojo udeležbo

  * Označena polja so obvezna.

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis