Pred. Matej Jugovic - MLC
Matej Jugovic

Habilitacijski/strokovni naziv:Predavatelj

Pred. Matej Jugovic

Področje:Management

E-pošta:matej.jugovic@gmail.com

Matej Jugovic, magister managementa in poslovnega prava, že 21 let opravlja delo vodje oddelka operative v zasebni varnostni službi. Njegova predanost, strokovnost in kontinuirano učenje so ga uveljavili kot pomembnega člana pri razvoju podjetja kjer deluje. Ključno prispeva tudi k organizaciji  in strokovnosti dela varnostnega osebja. Po zaključenem študiju in pridobljeni diplomi inženirja varovanja je zaključil študij poslovnega prava in managementa na Fakulteti za management in pravo (MLC Ljubljana) ter diplomiral kot poslovni pravnik. Ta kombinacija izobrazb mu omogoča unikaten pristop k upravljanju varnostnih postopkov in politik, kar se odraža v njegovi sposobnosti prepoznavanja in reševanja kompleksnih problemov na varnostnem področju. Leta 2023 je pridobil tudi magistrsko stopnjo iz managementa in poslovnega prava, kar dodatno dokazuje njegovo željo po stalnem izobraževanju in nadgradnji znanja. Pridobljeno znanje in dolgoletne izkušnje so ga vodili k pripravi več priročnikov za delo varnostnega osebja, kar dokazuje njegovo strokovno znanje in prizadevanje za izboljšanje prakse v panogi zasebnega varovanja. Aktivno sodeluje tudi kot oblikovalec in izvajalec notranjih usposabljanj v podjetju. V zadnjem času pa se intenzivno posveča digitalizaciji postopkov v podjetju, kar potrjuje njegovo proaktivnost in sposobnost prilagajanja novim tehnološkim trendom.

 

Trenutni položaj:

Vodja oddelka operative v varnostni službi, visokošolski predavatelj na področju managementa na MLC Fakulteti za management in samostojni podjetnik v lastnem podjetju Akademija TIM.

 

Izobrazba:

Magister managementa in prava (MLC Fakulteta za management in pravo v Ljubljani), diplomirani poslovni pravnik (MLC Fakulteta za management in pravo v Ljubljani), inženir varovanja (B2, Ljubljana).

Področje raziskovanja in pedagoškega delovanja:

Aktivno raziskuje področje varovanja ljudi in premoženja. Intenzivno se posveča tudi digitalizaciji postopkov. Pogosto tudi mentor pripravnikom v varnostni službi. Aktivno se posveča tudi statističnim metodam.

 

Strokovno in organizacijsko delo:
  • Predsednik sveta staršev vrtca OŠ Log-Dragomer (2020-2023).
  • Član zavoda v OŠ Log-Dragomer (2019-2023).
  • Član sprejemne komisije za vpis v vrtec OŠ Log-Dragomer (2019-2023)
  • Član pritožbene komisije šole OŠ Log-Dragomer (2019-2023).
  • Tutor na fakulteti MLC.
  • Demonstrator na fakulteti MLC.
  • Podpredsednik ALUMNI kluba MLC Ljubljana.
  • Izdelava komunikacijskega portala GVS PORTAL (2021).
  • Priročnik za varnostno osebje (interna izdaja GVS 2022).

 

Nagrade in priznanja:

Priznanje šole B2 za izredne dosežke.

 

Objave/publikacije:

Z soavtorjem dr. Rudi Rozman pripravil članek:

  • Rozman, R., & Jugovic, M. (2020). Usposabljanje zaposlenih kot sestavni del ravnanja z njihovimi zmožnostmi. Izzivi Managementu, 7(1), 27-36.

 

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis