doc. dr. DENIS TOMŠE - MLC

doc. dr. DENIS TOMŠE

Področje:Trženje

E-pošta:denis.tomse1@gmail.com

Denis Tomše ima več kot desetletne delovne izkušnje v gospodarstvu. Svojo karierno pot je začel leta 2005 kot vodja internet oddelka v podjetju Uspeh d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo marketinško učinkovitih spletni strani. Nato se je zaposlil kot vodja marketinga in prodaje v podjetju SINET d.o.o., kjer je kot vodja profitnega centra, odgovoren za celostno poslovanje svojega profitnega centra, zaposlen še danes. Poleg redne zaposlitve, na MLC – Fakulteti za management in pravo predava predmet Osnove digitalnega marketinga. Poleg MLC sodeluje tudi z drugimi fakultetami, kjer predava širok sklop predmetov, bolj ali manj povezanih z digitalnim poslovanjem.

GSM: 00 386 51 683 646
Naslov: Cesta osvobodilne fronte 32, 1420 Trbovlje

Trenutni položaj:

Docent za področje trženja

Univerzitetna izobrazba:

Doktor poslovnih ved (Fakulteta za komercialne in poslovne vede Celje, 2014)
Univerzitetni diplomirani organizator dela (Fakulteta za organizacijske vede Kranj, 2010)
Diplomirani organizator – menedžer (Fakulteta za organizacijske vede Kranj, 2003)

Področje raziskovanja in pedagoškega delovanja:

Raziskuje predvsem področje digitalnega poslovanja, tako z vidika stališč, prepričanj in vedenja uporabnikov, kot z vidika vpliva razvitosti digitalnega poslovanja na uspešnost podjetij in gospodarstva nasploh.
Pedagoško deluje na večih zasebnih fakultetah, kjer predava širok sklop predmetov povezanih z digitalnim poslovanjem.

Strokovno in organizacijsko delo:

Član programskega odbora mednarodne znanstvene konference LIMEN 2015.
Član programskega odbora mednarodne znanstvene konference ERAZ 2016.
Član programskega odbora mednarodne znanstvene konference LIMEN 2016.

Nagrade in priznanja:

Najboljši študentski prispevek na mednarodni znanstveni konferenci Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2013 – Perspektivno upravljanje znanja in storitev.
Najboljši prispevek na mednarodni znanstveni konferenci Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2015 – Poslovne priložnosti trajnostnega razvoja v realnem in virtualnem okolju.

Objave/publikacije:

Objavljena dela so dostopna v Cobissu.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis