doc. dr. JULIJA LAPUH BELE - MLC

doc. dr. JULIJA LAPUH BELE

Področje:Računalništvo in informatika

E-pošta:julija.bele@b2.eu

Julija Lapuh Bele ima dolgoletne izkušnje na področju računalništva in informatike, ki jih je pridobila kot raziskovalka in vodja domačih ter mednarodnih raziskovalnih in aplikativnih projektov. Managerske izkušnje je pridobila kot direktorica gospodarske družbe in dekanja visoke strokovne šole. Na raziskovalnem in strokovnem področju se ukvarja predvsem s poslovno informatiko.

GSM: 00386 41 676 191

Trenutni položaj:
Direktorica B2 skupina, d.o.o., raziskovalka in visokošolska učiteljica (docentka) za področje računalništva in informatike.

Univerzitetna izobrazba:
Univ. dipl. mat (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za matematiko in fiziko), magistrica računalništva in informatike (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za računalništvo in informatiko), pedagoško andragoška izobrazba (Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta), doktorica znanosti (Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta)

Področje raziskovanja in pedagoškega delovanja:
Področje raziskovanja obsega e-izobraževanje, v zadnjih letih pa predvsem poslovno informatiko. Sodeluje v domačih in mednarodnih razvojnih in raziskovalnih projektih, ki so usmerjeni predvsem v iskanje praktičnih rešitev, katerih namen je razvoj študija na daljavo, digitalizacije in izobraževanja za varno rabo informacijsko komunikacijskih tehnologij. Interdisciplinarna izobrazba je posledica potreb, ki izhajajo iz področja e-izobraževanja, saj se v tem prepletajo pedagoška in tehnološka znanja. Že vrsto let predava na Visoki šoli za poslovne vede in na MLC fakulteti.

Strokovno in organizacijsko delo: 
Kot direktorica gospodarske družbe ima dolgoletne managerske izkušnje.

Vodi oz. je vodila številne projekte v gospodarstvu in negospodarstvu na področju e-izobraževanja in poslovne informatike.

Članstvo v strokovnih združenjih:

  • IEEE ((Institute of Electrical and Electronics Engineers)
  • IELA (International E-Learning Association)
  • SDI (Slovensko društvo Informatika)

Objave/publikacije:
Objavljena dela so dostopna na spletnem naslovu:

https://bib.cobiss.net/bibliographies/si/webBiblio/bib201_20211203_144036_a3228515.html

 

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis