Izr. prof. dr. DRAGO DUBROVSKI - MLC

Habilitacijski/strokovni naziv:Professor

Izr. prof. dr. DRAGO DUBROVSKI

Področje:Management, Mednarodno poslovanje

E-pošta:linnair@siol.net

Drago Dubrovski je doktoriral na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze  v Mariboru. Je izredni profesor za znanstveno področje managementa ter svetovalec s področja vodenja in upravljanja ter sanacije podjetij. Več let je bil zaposlen kot komercialni direktor v mednarodnem industrijskem podjetju, sedaj pa kot direktor v zasebni svetovalni družbi. Razen na Fakulteti za management in pravo je predavatelj še na dodiplomskem in podiplomskem študiju na Fakulteti za management v Kopru, Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije v Celju ter Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Celju. Je veščak Zveze ekonomistov Slovenije, sodni izvedenec ekonomske stroke za mednarodno poslovanje, finance in upravljanje podjetij, imetnik licence za opravljanje funkcije upravitelja v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije ter imetnik listine A ekspertnega člana nadzornega sveta. Je avtor več znanstvenih monografij in visokošolskih učbenikov ter številnih znanstvenih in strokovnih člankov v različnih revijah in prispevkov na vabljenih mednarodnih kongresih. Delovanje na več področjih mu omogoča stalno preverjanje in kombiniranje znanstveno-teoretičnih spoznanj s poslovno prakso.

 

Področje raziskovanja in pedagoškega delovanja:

Raziskuje in predava predmete s področja kriznega managementa, mednarodnega poslovanja, managementa in organizacije ter strateških poslovnih in kapitalskih povezav.

 

Objave/publikacije:

Objavljena dela so razvidna na www.bib.cobiss.net

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis