pred. mag. IRENA DEŽELAK - MLC

pred. mag. IRENA DEŽELAK

Področje:Management

E-pošta:irena.dezelak@academiauspeha.si

GSM: 031 340 300

Magistrirala sem na Ekonomski fakulteti v Ljubljani na področju poslovodenja in organizacije z izdelanim magistrskim delom z naslovom »Izbira načina vodenja različnih sodelavcev«. Kot poslovna svetovalka in vodja oddelka v Abanki Vipa d.d. sem bila več let zadolžena za vodenje večjega števila ljudi. Opravljanje funkcije skrbnika znanja in direktorice kadrovske službe v skupini Sportina Group me je obogatilo še z izkušnjami ravnanja s človekovimi zmožnostmi.

Od leta 2003 vodim podjetje ACADEMIA USPEHA II, ki je eden izmed vodilnih ponudnikov usposabljanj s področja poslovnih veščin. Sem avtorica, soavtorica ter predavateljica omenjenih programov. Odlikujejo me več kot 20-letne praktične izkušnje pri delu z ljudmi, ki jih spretno vnašam v svoje seminarje in delavnice. Do sedaj sem izvedla več kot 1500 predavanj, seminarjev, treningov in delavnic, sodelovala na konferencah in kongresih. Na svoji poti (poslovno in osebno) se stalno izobražujem in spoznavam nove vidike, kako nova znanja približati ljudem.

Vse svoje življenje delam z ljudmi in za ljudi. Sem oseba, ki izžareva dobro voljo, pozitivno energijo in zaupanje v ljudi. Zase rada pravim, da nisem predavateljica, le pogovarjam se rada z ljudmi o rešitvah, ki v praksi delujejo. Svoj prosti čas namenjam družini in prijateljem. Rada berem, potujem, hodim v naravo. Energijo mi v življenje prinašata moja družina in delo, ki ga z velikim veseljem tudi opravljam.

IZOBRAZBA:

2013: Trener vodenja: people leading coaching, 4 najbolj uveljavljene šole vodenja: geštalt, realitetna šola, vedenjska šola in transakcijska analiza
2011: Family Lab International: Jesper Juul, mednarodna licenca
2006: Univerza v Ljubljani: Filozofska fakulteta, pridobitev andragoško pedagoške izobrazbe za predavatelja
2001: Univerza v Ljubljani: Ekonomska fakulteta v Ljubljani, magistrica ekonomskih znanosti s področja poslovodenja in organizacije s poudarkom na vodenju ljudi (leadership)
1993: Univerza v Ljubljani; Ekonomska fakulteta v Ljubljani, univerzitetni diplomirani ekonomist 
1989: Srednja Naravoslovna Šola Rudolfa Maistra, Kamnik, naravoslovno-matematični tehnik

OBJAVE AVTORSKIH DEL

Analiziranje ugodnosti vodenja (strokovni članek): Analiziranje kot strokovno orodje uveljavljanja prednosti in odpravljanja pomanjkljivosti v poslovanju združb (zbornik referatov 7. strokovnega posvetovanja o sodobnih vidikih analize poslovanja in organizacije Portorož 26.-28.09.2001; Zveza ekonomistov Slovenije)

Avtorica študijskega gradiva (skripte) Poslovno komuniciranje 
na Gea College višji strokovni šoli (2006)
Avtorica redne kolumne »Polica znanja«
v mesečnem internem časopisu podjetja Sportina Group »Staff«
Avtorica redne kolumne »Akademia vedenja« 
v časopisu podjetja BMCI »Vodenje in prodaja«
Kako najbolje izpeljati letni ocenjevalni razgovor: zbornik 2009 [COBISS.SI-ID 244923136]
Umetnost komuniciranja – moč našega vedenja. [COBISS.SI-ID 250373888]
Čustvena inteligenca pri delu z ljudmi: konferenčni zbornik. 2010. [COBISS.SI-ID 250807296]
Profesionalna komunikacija. Mednarodni strokovni posvet 2010; zbornik [COBISS.SI-ID 255281920]
Vrline odličnosti. XVIII. strokovni posvet SVS 2011
Zgledno komuniciranje, osebna izbira: Mednarodna konferenca
Eduvision konferenca – Sodobni pristopi 2011 COBISS.SI-ID [259175168]

Mag. Irena Deželak je dobitnica najvišje nagrade na Treningu Dale Carnegie® in prestižne nagrade TOP 10 PREDAVATELJ dve leti zapored v Sloveniji.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis