Prednovoletno druženje 2023 - MLC

Prednovoletno druženje 2023

Včeraj, 20. decembra 2023 smo se študenti, predavatelji, strokovno osebje in ostali zbrali na letošnjem Prednovoletnem druženju MLC Ljubljana. Po uvodnem pozdravu ter nagovoru g. dekana, red. prof. dr. Srečka Devjaka in predsednika ŠS MLC Ljubljana Nika Alibašića, je vsak od nas zapisal dobre želje, vsaka od ekip pa je izdelala božično drevo na način, da so z danimi rekviziti bogato okrasili enega izmed članov ekipe.

Prednovoletno Druženje 2023 5

Prednovoletno Druženje 2023 4

Na podlagi temeljitega ogleda in predstavitve zgodbe posameznega božičnega drevesa, je komisija v sestavi akademskega osebja, izbralo za zmagovalca kar dve božični drevesi – MLC-jevo drevce, ki ga je predstavljal Tadej in čudovito Gajelko. Študentje so pripravili res lepa, unikatna in domiselna drevesa in se pri tem zabavali ter s svojo kreativnostjo popestrili naš večer. Nadaljevali smo z prijetnim druženjem in nazdravili za srečno in uspešno v letu 2024.

Prednovoletno Druženje 2023 1

Prednovoletno Druženje 2023 3

 

Zbrani so delili tudi svoje lepe želje in voščila. Nekaj jih delimo z vami….

 

“Letošnje leto se poslavlja in postaja zgodovina.

Jutri bo Novo leto, polno novih in starih reči!

Danes smo tukaj in bodimo veseli, da smo in

recimo letu, ki odhaja – HVALA in letu, ki prihaja PROSIM!”

 

“Moja želja je, da bo vsi študentje naredili vse izpite v prvem poskusu!”

 

“Bodite radovedni!

Tako boste ob letu vedeli in znali več od tistih, ki niso!”

 

“Vsem najlepše želje v Novem letu 2024.

In ne pozabite – učenje je razumevanje!”

 

“V Novem letu 2024 želim vsem študentom čim več uspehov in dogodivščin, ki si jih bodo zapomnili do konca življenja; predavateljem želim potrpežljivosti, radovednih in pridnih študentov. Referatu ter ostalim zaposlenim na MLC pa bi se rada zahvalila za pomoč, spodbudo in pozitivno energijo. Vsem skupaj želim uspešno, srečno in zdravo Novo leto!”

 

Vsem, ki ste bili z nami se zahvaljujemo za prijetno družbo, vsem skupaj pa želimo lepe in mirne božične praznike in se vidimo v letu 2024.

Prednovoletno Druženje 2023 6

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis