Prednovoletno druženje študentov in predavateljev na MLC Ljubljana - MLC

Prednovoletno druženje študentov in predavateljev na MLC Ljubljana

Na prijetem prednovoletnem druženju se študentje in predavatelji MLC Ljubljana dobimo v torek, 17. decembra 2019 ob 19. uri v avli 1. nadstropja.

Času primerno je, da druženje namenimo dobrim željam in voščilom za naprej in se imamo, kot vedno na MLC Ljubljana, fino in nepozabno. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite, saj je to zadnje letošnje neformalno druženje, zato bomo še posebej veseli vaše družbe!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis