Predstavitev Kariernega centra MLC Ljubljana – ne spreglejte! - MLC

Predstavitev Kariernega centra MLC Ljubljana – ne spreglejte!

Karierni center MLC Ljubljana je namenjen študentom, diplomantom, pogodbenim partnerjem naše fakultete in delodajalcem. Ustanovljen je bil z namenom ustvarjanja priložnosti in dogodkov za osebni in karierni razvoj študentov in v tem študijskem letu ga želimo začeti graditi skupaj z glavnimi akterji.

Kakovostno informiranje in svetovanje namreč zagotovo pomaga pri načrtovanju vaše kariere, razumevanju poklica, potrebnih znanj, spretnosti, veščin in kompetenc, ki so pomembne za lažji vstop na trg dela in v poslovni svet. Zaradi sprememb na trgu dela pa karierni center študentom, diplomantom, partnerjem fakultete in drugi zainteresirani javnosti omogoča tudi dejavnosti na področju vseživljenjskega učenja.

Vljudno vabljeni na predstavitev Kariernega centra MLC Ljubljana v ponedeljek, 15. novembra 2021 ob 16. uri V ŽIVO ali ONLINE, ko vam bodo posamezna področja dejavnosti Kariernega centra predstavile:

 

Diana Sepeta, Karierni razvoj

Mojca Porle, Študentska točka

Red. prof. dr. Tatjana Devjak, Vseživljenjsko učenje


Kc9

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis