Predstavitev MLC Ljubljana in njenih študijskih programov na Srednji šoli tehniških strok Šiška - MLC

Predstavitev MLC Ljubljana in njenih študijskih programov na Srednji šoli tehniških strok Šiška

V sredo, 12. decembra 2018 smo našo fakulteto in njene študijske programe predstavili na Srednji šoli tehniških strok Šiška. Predstavitev je bila namenjena dijakom zaključnih letnikov programov tehnik mehatronike, elektrotehnike in računalništva, ki bodo v letošnjem šolskem letu zaključili izobraževanje s poklicno maturo. Ob tej priložnosti se za povabilo zahvaljujemo ravnateljici šole, gospe Darinki Martinčič Zalokar in včerajšnji ekipi MLC Ljubljana, ki je energično in uspešno predstavila študij zahtevni dijaški publiki.

Vsem skupaj hvala za sodelovanje!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis