Predstavitev projekta PKP 2017! - MLC

Predstavitev projekta PKP 2017!

Tudi v letošnjem študijskem letu smo izvajali projekt v okviru »Javnega razpisa projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju – Po kreativni poti do znanja 2017 – 2020″ z naslovom“Platforma pravnega poznavanja javnega naročanja”

V okviru projekta so se udeleženci ukvarjali z razvojem kakovosti javnega naročanja, k čemur najbolj prispeva nivo poznavanja teorije in pravne prakse med udeleženci javnega naročanja. Cilj tega projekta je zato bil razviti portal, kjer bodo tako naročniki kot ponudniki javnega naročanja preverili stopnjo poznavanja temeljnih zakonitosti postopkov kot vsebine dokumentov, ki se uporabljajo.

Vabimo vas na predstavitev projekta, ki bo v četrtek, 12. julija 2018 ob 16.00 uri v prostorih OOZ Ljubljana Vič (sejna soba). Predstavili bomo rezultate projekta in prikazali uporabo spletne platforme, ki je dostopna na: http://www.mlcljubljana.com/kvizJavnoNarocanje/

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis